Jouluinen haastattelu

Kyselimme 3a luokan oppilailta jouluaiheisia kysymyksiä.

Auroran joulukalenteri on haribokalenteri. Hänen joululahja toiveitaan ovat kännykkä, lyijykyniä ja furbypehmolelu. Heidän jouluperinteitään ovat mummolassa käynti ja pulkkamäki. Aurora odottaa joulussa eniten lahjoja. Auroralla on koristellaan joulukuusi perinteisesti, laitetaan jouluvaloja, pöytäliina ja kynttilöitä. Auroran perheeseen tulee joulupukki.

Nealla on suklaajoulukalenteri. Hänellä ei ole joululahjatoiveita. Nean perheessä ei ole erityisesti jouluperinteitä. Hän odottaa joulussa eniten lahjoja. Nean perheessä koristellaan jouluvaloilla ja kuusella.

Jimillä on myös suklaajoulukalenteri. Jimin joululahjatoiveet ovat tietokone ja 5 miljoonaa euroa. Hänen perheessä vietetään kotona joulua, eikä ole erityisiä jouluperinteitä. Hän odottaa joulussa eniten laskettelua ja lahjoja. Jimin perheessä koristellaan joulukuusi. Hänen perheeseensä tulee joulupukki.

Simolla on dumlejoulukalenteri. Simon suurin joululahjatoive on pleikkapeli. Jouluperinteet ovat kotona oleminen. Eniten hän odottaa joulussa lahjoja ja ruokaa. Simolla koristellaan joulukuusella ja jouluvaloilla. Joulupukkikin tulee.